Indomo Indomo Indomo
BEL-POL - DRZWI WEWNĘTRZNE DRE REVA + KLAMKA 1ZŁ + MONTAŻ 1ZŁ
TYLKO TERAZ WSZYSTKIE DRZWI PRZYLGOWE DRE Z KOLEKCJI REVA DOSTĘPNE Z KLAMKĄ ZA 1ZŁ ORAZ MONTAŻEM ZA 1ZŁ
BEL-POL - DRZWI WEWNĘTRZNE DRE PREMIUM + KLAMKA 1ZŁ + MONTAŻ 1ZŁ
TYLKO TERAZ WSZYSTKIE DRZWI PRZYLGOWE DRE Z KOLEKCJI PREMIUM KUPISZ W SUPER CENIE Z KLAMKĄ ZA 1ZŁ ORAZ MONTAŻEM ZA 1ZŁ
BEL-POL -   PIĘĆ NIEPOWTARZALNYCH PODŁOG WŁOSKICH SKEMA W SUPER CENIE!
SPECJALNIE DLA PAŃSTWA WYBRALIŚMY 5 DOSKONAŁYCH PODŁÓG WŁOSKIEGO PRODUCENTA I OBNIŻYLIŚMY CENY!
Fitarena Indomo Lubin już otwarta - zapraszamy
Zapraszamy do Fitarena Indomo Lubin!

Polityka prywatności

Niniejsza polityka prywatności odnosi się do strony internetowej, której operatorem jest Portfel PH1 Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-867), przy ul. Ogrodowej 58 i wchodzi w życie z dniem 25 maja 2018r.

Polityka prywatności

Na tej stronie znajdziesz nasze stanowisko w sprawie gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach korzystających z tej strony internetowej.

25 maja 2018 r. rozpocznie obowiązywanie europejskie rozporządzenie o ochronie danych osobowych (RODO). Wobec nowych przepisów, zobowiązani jesteśmy do przedstawienia Państwu informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych i uzyskania od Państwa zgody na przetwarzanie niektórych danych. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili mogą ją Państwo wycofać. Nasza strona korzysta z takich technologii jak pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych, ale tylko w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Dzięki temu pozwalają Państwo dalej się nam rozwijać oraz ulepszać swoje usługi. Dostęp do informacji o korzystaniu przez użytkowników z naszej strony mają również nasi partnerzy, którzy również wykorzystują technologie takie jak pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam, oraz analizowania ruchu na naszych stronach i w Internecie.

Dane będziemy przetwarzać do czasu, na jaki Państwo udzielili nam zgody na ich przetwarzanie. Mają Państwo uprawienie do żądania od nas – w każdym momencie i w każdym przypadku – usunięcia swoich danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia danych, a także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego. Organem takim obecnie jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych. Wkrótce jednak będzie to inny organ – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Jeśli chcą Państwo usunąć swoje dane, albo wykonać jakąkolwiek czynność z danymi, prosimy zwrócić się do nas pisemnie na nasz adres e-mail dostępny w zakładce Kontakt.

Jakie dane są gromadzone?

Nasza firma i partnerzy zewnętrzni, tacy jak partnerzy reklamowi i analityczni, używają różnych technologii do zbierania informacji, takich jak pliki cookie i sygnalizatory web. Wykorzystujemy pliki cookie, sygnalizatory web i inne technologie w celu: – ulepszania i dostosowania usług oraz stron internetowych; – ulepszania naszych usług.

Czym są pliki "cookie"?

Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Do czego używamy plików „cookies”?

Pliki „cookies” używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.

Jakich plików „cookies” używamy?

Stosowane są, co do zasady, dwa rodzaje plików „cookies” – „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika. Pliki „cookies” wykorzystywane przez partnerów operatora strony internetowej, w tym w szczególności użytkowników strony internetowej, podlegają ich własnej polityce prywatności.

Czy pliki „cookies” zawierają dane osobowe?

Dane osobowe gromadzone przy użyciu plików „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym.

Usuwanie plików „cookies”

Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest w sekcji „Pomoc" w menu przeglądarki internetowej

Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www. W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami:

Internet Explorer

Chrome

Safari

Firefox

Opera

Android

Safari (iOS)

Windows Phone

Blackberry

Czy ujawniamy jakiekolwiek informacje stronom zewnętrznym?

Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy stronom trzecim Twoich danych osobowych.

Nie obejmuje to zaufanych stron trzecich, które pomagają nam w prowadzeniu naszej strony internetowej, prowadzeniu naszej firmy lub obsłudze klienta, o ile te strony zgadzają się zachować te informacje w tajemnicy.

Możemy również ujawnić Twoje dane, jeśli uważamy, że ich wydanie jest zgodne z prawem, egzekwować nasze zasady dotyczące witryn lub chronić nasze lub inne prawa, własność lub bezpieczeństwo.

Jednak nieosobowe informacje o odwiedzających można przekazać innym stronom w celach marketingowych, reklamowych lub innych.

Linki do stron trzecich

Czasami, według naszego uznania, możemy włączać lub oferować produkty lub usługi stron trzecich na naszej stronie internetowej.

Te witryny podmiotów zewnętrznych mają odrębne i niezależne zasady ochrony prywatności.

W związku z tym nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za treści i działania tych stron. Niemniej jednak staramy się chronić integralność naszej witryny i przyjmujemy wszelkie opinie na temat tych stron.

Tylko polityka prywatności online

Niniejsza polityka prywatności online dotyczy wyłącznie informacji gromadzonych za pośrednictwem naszej strony internetowej, a nie informacji zbieranych w trybie offline.

Zmiany w naszej Polityce prywatności

Jeśli zdecydujemy się zmienić naszą politykę prywatności, opublikujemy te zmiany na tej stronie.

iwcmebleJYSKMedia ExpertPiotr i PawełBEL-POLDom Firan Dariusz ChruszczSalon SnuSwalenFitarenaKler